Categorie: Diversen

Recent Blog Posts

Garden To-Do List: August In The Southwest Garden
Garden To-Do List: August In The Southwest Garden

Door: Mary H. Dyer, Credentialed Garden Writer Er zijn geen twee manieren om dit te doen, augustus in het zuidwesten is verzengend heet, heet, heet. Het is tijd voor tuinmannen in het zuidwesten om achterover te leunen en te genieten van de tuin, maar er zijn altijd een paar tuiniertaken in augustus die gewoon niet wachten. 's ochtends voor de hitte van de dag.

Agave planten: hoe agave te laten groeien
Agave planten: hoe agave te laten groeien

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Agave is een langbladige vetplant die van nature een rozetvorm vormt en een bloemtoren van aantrekkelijke bekervormige bloemen produceert. De plant is droogtetolerant en meerjarig, waardoor hij ideaal is voor de volwassen dorre tuin. Veel agaveplanten komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika en kunnen worden aangepast aan koudere klimaten in de Pacific Northwest en zelfs Canada.

Apple Mint gebruikt: informatie en tips voor het kweken van Apple Mint-planten
Apple Mint gebruikt: informatie en tips voor het kweken van Apple Mint-planten

Door: Susan Patterson, Master Gardener Appelmunt (Mentha suaveolens) is een mooie, aromatische muntplant die snel onaangenaam kan worden als ze niet wordt ingesloten. Als het beperkt wordt gehouden, is dit een prachtig kruid met veel fantastische culinaire, medicinale en decoratieve eigenschappen. Laten we meer leren over het kweken van een appelmuntkruidenplant.

Phlox Vs. Thrift Plants: waarom wordt Phlox Thrift genoemd en wat is Thrift
Phlox Vs. Thrift Plants: waarom wordt Phlox Thrift genoemd en wat is Thrift

Door: Liz Baessler Plantnamen kunnen voor veel verwarring zorgen. Het is helemaal niet ongebruikelijk dat twee totaal verschillende planten dezelfde algemene naam hebben, wat tot echte problemen kan leiden wanneer je onderzoek probeert te doen naar zorg en groeiomstandigheden. Wat is spaarzaamheid precies? En waarom wordt phlox spaarzaamheid genoemd, maar alleen soms?

Crassula tomentosa
Crassula tomentosa

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archief voor & 34; Crassula tomentosa & 34; Bladeren: Crassula tomentosaSucculentopediaCrassula tomentosa (Wollige Crassula) Crassula tomentosa (Wollige Crassula) is een vaste of tweejarige plant tot 60 cm hoog tijdens de bloei.

Pole Beans planten: hoe Pole Beans te laten groeien
Pole Beans planten: hoe Pole Beans te laten groeien

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Frisse, knapperige bonen zijn zomerse lekkernijen die in de meeste klimaten gemakkelijk te kweken zijn. Bonen kunnen palen of struiken zijn; Door stokbonen te kweken, kan de tuinman de plantruimte maximaliseren. Poolbonen vereisen enige training op een paal of latwerk, maar dit maakt ze gemakkelijker te oogsten en de sierlijke bloeiende wijnstokken voegen dimensionale interesse toe aan de moestuin.

Ceropegia buchananii
Ceropegia buchananii

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archief voor & 34; Ceropegia buchananii & 34; Bladeren: Ceropegia buchananiiSucculentopedia Ceropegia buchananii (Brachystelma buchananii) Ceropegia buchananii, voorheen bekend als Brachystelma buchananii, is een rechtopstaande of procumbente vaste plant met eenjarige stengels…

Zone 8 Verticale tuinen: klimplanten kiezen voor zone 8
Zone 8 Verticale tuinen: klimplanten kiezen voor zone 8

Door: Darcy Larum, landschapsontwerper Een van de uitdagingen waarmee tuinders in stedelijke gebieden worden geconfronteerd, is de beperkte ruimte. Verticaal tuinieren is een manier waarop mensen met kleine tuinen het meeste uit de beschikbare ruimte hebben weten te halen. Verticaal tuinieren wordt ook gebruikt om privacy, schaduw en geluids- en windbuffers te creëren.

Kanarie-meloeninformatie: Kanarie-meloenen kweken in de tuin
Kanarie-meloeninformatie: Kanarie-meloenen kweken in de tuin

Door: Amy Grant Canarische meloenen zijn prachtige felgele hybride meloenen die veel worden geteeld in delen van Azië, waaronder Japan en Zuid-Korea. Geïnteresseerd in het telen van je eigen kanariemeloenen? De volgende informatie over kanariemeloenen kan helpen bij het kweken, oogsten en verzorgen van kanariemeloenen, en bij wat te doen met kanariemeloenen als ze eenmaal zijn geplukt.

Thimble Cactus Feiten: Zorg voor een Thimble Cactus Plant
Thimble Cactus Feiten: Zorg voor een Thimble Cactus Plant

Door: Mary H. Dyer, Credentialed Garden Writer Wat is een vingerhoedcactus? Deze geweldige kleine cactus ontwikkelt een aantal korte, stekelige stengels, die elk een cluster van uitlopers ter grootte van een vingerhoed produceren. Crèmegele bloemen verschijnen in de lente of nazomer. Op de vervaldag vormt de plant een aantrekkelijke, ronde klomp.

Planten met veelkleurig gebladerte: kleurrijke plantenbladeren uitkiezen
Planten met veelkleurig gebladerte: kleurrijke plantenbladeren uitkiezen

Door: Becca Badgett, co-auteur van How to Grow an EMERGENCY Garden We vertrouwen vaak op bloemen voor een reeks zomerkleuren in de tuin. Af en toe hebben we herfstkleur van gebladerte dat bij koude temperaturen rood of paars wordt. Een andere manier om die gewenste vonk van extra kleur te krijgen, is van planten met veelkleurig blad.

Ruschia lineolata (tapijt van sterren)
Ruschia lineolata (tapijt van sterren)

Wetenschappelijke naam Ruschia lineolata Schwantes Gemeenschappelijke namen Sterrentapijt Synoniemen Mesembryanthemum lineolatum Wetenschappelijke classificatie Familie: Aizoaceae Onderfamilie: Ruschioideae Stam: Ruschieae Geslacht: Ruschia Beschrijving Ruschia lineolata is een dichte, matvormende, sappige plant die 5 cm hoog wordt tot 2 voet (5 cm hoog) en tot 2 voet hoog wordt. ) breed, met dunne rode stengels, klein gedragen, tot 0.

Begonia-bladeren zijn curling: wat zijn de oorzaken van curling Begonia-bladeren
Begonia-bladeren zijn curling: wat zijn de oorzaken van curling Begonia-bladeren

Door: Tonya Barnett, (auteur van FRESHCUTKY) Begonia's zijn al lang favoriet bij veel bloementuinders. Of u nu op de grond of in containers kweekt, de mogelijkheden zijn werkelijk onbeperkt. Begonia's springen van kleur door hun opvallende blad en prachtige bloemen. Met al deze schoonheid is het gemakkelijk te begrijpen waarom veel telers gealarmeerd kunnen worden als ze veranderingen in het uiterlijk van hun begonia-planten opmerken.

Sierhaargras - Tips voor het kweken van getuft haargras
Sierhaargras - Tips voor het kweken van getuft haargras

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Veel van de siergrassen zijn geschikt voor droge, zonnige locaties. Tuinders met overwegend schaduwrijke locaties die hunkeren naar de beweging en het geluid van grassen, kunnen moeite hebben om geschikte exemplaren te vinden. Sierhaargras is ideaal voor schaduwrijke en gedeeltelijk zonnige locaties in koele tot gematigde klimaten.

Informatie over Linden
Informatie over Linden

Aan de slag Controle van de lindeboorder - Informatie en beheer van lindeboorder Door Teo Spengler Zodra je schade aan de lindeboorder ziet, komt het onderwerp snel bovenaan je prioriteitenlijst te staan. Bevindt u zich in het stadium dat u informatie over lindeboormachines nodig heeft? Klik hier voor een beschrijving van de tekenen van lindeboormachines in uw tuin en tips voor de bestrijding van lindeboormachines.

Globe Amaranth Info: leer hoe u Globe Amaranth-planten kunt kweken
Globe Amaranth Info: leer hoe u Globe Amaranth-planten kunt kweken

Door: Bonnie L. Grant, Certified Urban Agriculturist Globe-amarantplanten komen oorspronkelijk uit Midden-Amerika, maar doen het goed in alle USDA-planthardheidszones. De plant is een tere eenjarige plant, maar hij heeft de neiging om zichzelf jarenlang consistent te laten bloeien in hetzelfde gebied. Leren hoe je wereldbolamarant kunt kweken, is eenvoudig en de ronde bloemen zullen vlinders en belangrijke tuinbestuivers aantrekken.

Hoe Matucana te kweken en te verzorgen
Hoe Matucana te kweken en te verzorgen

Het geslacht Matucana behoort tot de familie van de Cactaceae en komt oorspronkelijk uit Peru, met name in de Andes-stad Matucana, waaraan het zijn naam ontleent. Het geslacht omvat ongeveer 20 soorten die momenteel verspreid zijn over Zuid-Amerika. De planten groeien in de hooglanden van de Andes op meer dan 2500 m hoogte.

Informatie over bloeiende kweepeer
Informatie over bloeiende kweepeer

Bloeiende kweepeer Voortplanting: hoe een bloeiende kweepeerstruik te vermeerderen Door Darcy Larum, landschapsontwerper Een rij bloeiende kweepeerstruiken kan behoorlijk prijzig worden. Dat gezegd hebbende, door kweepeer uit stekken of andere middelen te vermeerderen, kun je meer van de plant voor minder laten groeien. Leer hier hoe je een bloeiende kweepeerstruik kunt vermeerderen uit stekken, gelaagdheid of zaad.

Hylotelephium spectabile 'Carl'
Hylotelephium spectabile 'Carl'

Prime bestemming voor sappige loversRSSFacebookInstagramTwitterPinterestHomeSucculentopediaBrowse Succulents door Scientific NameBrowse Succulents door Common NameBrowse Succulents door GenusBrowse Succulents door FamilyBrowse Succulents door USDA ZoneBrowse Succulents door OriginBrowse Cacti door GenusAbout SucculentsCultivationGeneral CareLight RequirementsPotting SoilWateringFertilizingPests en DiseasesRepottingPropagationPruningGraftingArrangingSucculent UsesMedicinal SucculentsCosmetic SucculentsCulinary SucculentsSacred SucculentsLibraryBooksStoriesMyths en LegendsStampsWorld van Bloeiende PlantsYou bent in: Home »Archief voor & 34; Hylotelephium spectabile & 39; Carl & 39; & 34; Bladeren: Hylotelephium spectabile & 39; Carl & 39; SucculentopediaHylotelephium & 39; Carl & 39; (Carl & 39; s muurpeper) Hylotelephium & 39; Carl & 39; (Carl & 39; s Stonecrop), voorheen bekend als Sedum & 39; Carl & 39 ;, is een vetplant die een compacte klomp vormt van vlezige, grijsgroene ...

Informatie over Moringa
Informatie over Moringa

Over Moringa Trees - Moringa Tree Care and Growing Door Susan Patterson, Master Gardener Het kweken van een moringa-wonderboom is een geweldige manier om de hongerigen te helpen. Moringa-bomen voor het leven zijn ook interessant. Dus wat is een moringa-boom precies? Lees hier om meer te weten te komen over het kweken van moringa-bomen.