Bodemongedierte kamerplanten zwartWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ben je het zat om lastiggevallen te worden door de bug? Als u nadenkt over het verwijderen van insecten in kamerplantengrond, bent u op de juiste plek. Ik heb dit artikel speciaal geschreven om je te helpen identificeren welk type beestjes je kamerplanten hebben aangevallen en hoe je ze effectief kunt verwijderen. Maar samen met het enthousiasme en de opwinding komt er ook een serieuze uitdaging - Bugs! Er zijn veel soorten insecten die uw kamerplanten kunnen aanvallen, hier is de lijst met de meest voorkomende kamerplantbugs -. Muggen zijn bijvoorbeeld te zien na veel water geven, terwijl spintmijten de neiging hebben om te plagen in warme, droge omstandigheden.

Inhoud:
 • Bodemmijten
 • Muggen in uw kamerplanten bestrijden?
 • Hoe zich te ontdoen van schimmelmuggen op kamerplanten?
 • 10 veelvoorkomende kamerplantenplagen en hun oplossingen
 • Veelvoorkomende soorten kamerplantbugs identificeren?
 • Ik heb kleine vliegende insecten rond mijn planten!?
 • Verwijder gemakkelijk kleine donkerzilveren insecten in de bodem van kamerplanten
 • Veelvoorkomende plagen en kwalen van kamerplanten (en hoe deze aan te pakken)
BEKIJK GERELATEERDE VIDEO: Hoe zich te ontdoen van insecten in kamerplanten (4 eenvoudige stappen)

Bodemmijten

Denk je dat het debuggen van je kamerplanten strikt een zomerse taak is? Sorry dat ik het je moet vertellen, vriend, maar die meedogenloze plantenplagen zullen net zo goed in de winter kamperen in je kamerplantencollectie als tijdens de warmere maanden. Kamerplanten zijn in de winter bijzonder kwetsbaar voor ongedierte omdat ze zich in een rustfase bevinden waarin ze langzamer groeien en de nieuwe groei zwakker is dan normaal. Hier zijn enkele beproefde technieken voor het debuggen van planten, plus enkele suggesties om te voorkomen dat insecten uw kostbare kamerplantencollectie teisteren.

Het debuggen van een paar enge beestjes van een kamerplant is beslist een stuk eenvoudiger dan het debuggen van zwermen van je hele kamerplantencollectie! Controleer bij het keuren van een kamerplant altijd de onderkant van de bladeren.

Controleer ook de grond, want sommige insecten hangen graag rond het grondoppervlak en rommelen met je plantenwortels. De wortels van je plant zijn het meest kwetsbaar en het belangrijkste onderdeel van de plant om te beschermen, dus je wilt goed in de gaten houden. Wanneer ze buitenshuis worden gebruikt, vormen ze een bedreiging voor populaties nuttige insecten zoals lieveheersbeestjes, vlinders en bijen. Dus hoe je ze ook gebruikt, er zijn grote nadelen. Als alternatief, wanneer u een volledig natuurlijke oplossing voor ongediertebestrijding gebruikt, kunt u kamerplanten effectief debuggen zonder alle vervelende chemicaliën en kankerverwekkende stoffen.

Een klein beetje mild afwasmiddel gemengd met water kan werken, maar soms kan de formule een beetje hard zijn voor meer delicate kamerplanten, dus we geven de voorkeur aan volledig natuurlijke castillezeep. Spuit gewoon wat zeep in een spuitfles gevuld met water, schud het op en spuit over je hele plantenbladeren - vooral de onderkanten.

Dit zal uw kamerplanten snel en gemakkelijk debuggen van de meest voorkomende tuinongedierte, zonder enig risico op schade. Zorg ervoor dat u uw kamerplanten na het besproeien op een plek met goede luchtcirculatie plaatst, want als dat vocht in het gebladerte blijft zitten zonder te verdampen, kan dit leiden tot meeldauw.

Dit volledig natuurlijke, organische insecticide wordt gewonnen uit de neemboom en het verdunnen met water of het kopen van een voorgemengde spray werkt ongelooflijk goed voor debuggen.

We raden het aan voor het debuggen van kamerplanten binnenshuis, omdat het, hoewel het natuurlijk is, nog steeds een bedreiging kan vormen voor nuttige insecten zoals lieveheersbeestjes en bijen. De oplossing desinfecteert ook om schimmels te helpen voorkomen en is geweldig voor het verwijderen van stofophoping.

Als de vensterbank waar je je kamerplanten bewaart plotseling wordt overspoeld met muggen of ander vliegend ongedierte, is het een snelle oplossing om ze uit de lucht te zuigen met het vacuüm om ze daar weg te krijgen!

Maar pas op dat u geen deel van uw kamerplant in de zuigmond opzuigt. Dat zou een tragedie zijn. Insecten zijn zo'n beetje de vampieren van de plantenwereld, ze hangen het liefst in donkere ruimtes en zuigen het sap uit de bladeren in Dracula-stijl.

Pel een of twee teentjes knoflook en druk ze in de aarde van je kamerplanten. Dit zal helpen om de insecten op afstand te houden... en ook de vampiers. Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn! Als je knoflookteentjes wat groen beginnen te groeien en beginnen te groeien, trek ze er dan gewoon uit, knijp de stelen eraf en druk ze er weer in.

DECTop 7 tips voor het opsporen van fouten in kamerplanten Kamerplanten zijn in de winter bijzonder kwetsbaar voor ongedierte omdat ze zich in een rustfase bevinden waarin ze langzamer groeien en de nieuwe groei zwakker is dan normaal. Gebruik Neemolie Dit volledig natuurlijke, organische insecticide wordt gewonnen uit de neemboom en het verdunnen met water of het kopen van een voorgemengde spray werkt ongelooflijk goed voor debuggen. Zuig vliegende insecten op met de stofzuiger Als de vensterbank waar je je kamerplanten bewaart plotseling wordt overspoeld met muggen of ander vliegend ongedierte, is het een snelle oplossing om ze uit de lucht te zuigen met de stofzuiger om ze daar weg te krijgen!

Verjaag kamerplantinsecten met knoflook Insecten zijn zo ongeveer de vampiers van de plantenwereld, ze hangen het liefst in donkere ruimtes en zuigen het sap uit de bladeren in Dracula-stijl. Lees onze Kweekgidsen voor tips om uw tuin te verrijken! Recente artikelen. Nieuwe ervaringen opdoen. Blijf in contact. Voornaam. Mobiele telefoonnummer - -. Salisbury Greenhouse Krijg je tuintips!

Salisbury bij Enjoy Hot plantendruppels! Salisbury Landscaping Verfraai uw buitenruimte. Vul een geldig e-mailadres in. Bedankt, controleer je e-mail om je inschrijving te bevestigen.


Muggen in uw kamerplanten bestrijden?

Hoewel het juiste lichtniveau en goed water geven twee van de belangrijkste stappen zijn bij het kweken van gezonde kamerplanten, moeten kamerplantenkwekers hun planten ook constant controleren op tekenen van ongedierte. Er zijn veel soorten kamerplantbugs, en jezelf bewapenen met een beetje informatie helpt een besmetting een heel eind te komen. Bepaalde kamerplanten zijn zeker meer vatbaar voor plagen dan andere, maar problemen met kamerplanten worden vaak voorkomen door een paar eenvoudige stappen te volgen. Inspecteer nieuwe kamerplanten zorgvuldig op ongedierte voordat u ze uit het tuincentrum mee naar huis neemt.

De larven zijn witte maden met zwarte koppen, gevonden in rottend plantaardig materiaal. Ze gedijen goed in vochtige grond. De volwassenen zijn een ongevaarlijke overlast, maar de maden.

Hoe zich te ontdoen van schimmelmuggen op kamerplanten?

Schimmelmuggen, ook wel bodemmuggen genoemd, zijn waarschijnlijk de meest voorkomende en vervelende kamerplantenplagen. Het ergste van schimmelmuggen is dat ze elke plant die in de grond groeit, kunnen besmetten. Wat betekent dat als je kamerplanten hebt, ze in elk van hen kunnen komen. U zult merken dat deze kamerplantbeestjes uit de potgrond kruipen, of rond uw plant vliegen wanneer u water geeft of de grond op een andere manier verstoort. Maar het goede nieuws is dat je ze kunt verwijderen en kunt voorkomen dat ze je kamerplanten opnieuw besmetten. Paddestoelenmuggen zijn kleine zwarte vliegende insecten in de bodem van kamerplanten. Je zult ze zien rondkruipen op de grond, of rond je planten vliegen. Schimmelmuggen leven en broeden in de grond. Volwassen muggen leggen eieren in de grond en de larven, kleine witte wormpjes die nauwelijks zichtbaar zijn voor het blote oog, voeden zich met wortels en ander organisch materiaal in de grond. Schimmelmuggen lijken op fruitvliegen en ik heb gezien dat veel mensen een probleem met schimmelmuggen met fruitvliegjes aanzagen.

10 veelvoorkomende kamerplantenplagen en hun oplossingen

Als u wordt geblokkeerd voor het lezen van Subscriber Exclusive-inhoud, moet u eerst bevestigen dat u bent ingelogd met het account waarmee u zich hebt geabonneerd. Als je nog steeds problemen ondervindt, beschrijf dan het probleem hieronder en we helpen je graag verder. Een beetje zand over de grond kan schimmelmuggen ontmoedigen. George Weigel. Ik heb veel kleine vliegende beestjes opgemerkt die op muggen lijken over sommige van mijn kamerplanten.

Van alle mogelijke huishoudelijke plagen die uw planten kunnen aantrekken, zijn schimmelmuggen enkele van de meest voorkomende.

Veelvoorkomende soorten kamerplantbugs identificeren?

Het samen kweken van kamerplanten in een dichte kluwen stimuleert ongedierte om zich te verspreiden en zich te vermenigvuldigen! Wanneer tuinplanten buiten staan, zijn de plaagpopulaties over het algemeen lager of meer diffuus als gevolg van natuurlijke roofdieren, ruwer weer en meer waardplanten. Maar zodra je planten naar binnen haalt, verandert dat allemaal. Roofdieren zijn verdwenen, de klimaatomstandigheden zijn goed en het ongedierte dat uw huis binnenkomt, heeft slechts een paar planten om zich te voeden. Dit betekent dat hongerige plaagpopulaties op je kamerplanten exploderen en onderweg schade en wrakstukken veroorzaken. Het is essentieel om een ​​geïntegreerd IPM-programma voor ongediertebestrijding te starten zodra ongedierte wordt gesignaleerd.

Ik heb kleine vliegende insecten rond mijn planten!?

Kamerplanten hebben iets minder last van ongedierte dan planten in de tuin. Dit komt omdat het huis een barrière vormt tegen insectenplagen en de omstandigheden binnenshuis vaak minder geschikt zijn voor veel ongedierte. Er zijn echter enkele plagen van kamerplanten en deze kunnen moeilijk te verwijderen zijn. De volgende zijn het ongedierte dat uw kamerplanten het meest waarschijnlijk aantast. Ze geven allemaal de voorkeur aan of kunnen de relatief warme en droge omstandigheden in huizen overleven.

De minuscule zwarte beestjes lijken ontzettend veel op fruitvliegjes en het zijn gewoon schimmelmuggen die broeden in de rijke, donkere grond van kamerplanten.

Verwijder gemakkelijk kleine donkerzilveren insecten in de bodem van kamerplanten

Zie de laatste publicaties. Blader door alle publicaties. Download PDF.

Veelvoorkomende plagen en kwalen van kamerplanten (en hoe deze aan te pakken)

GERELATEERDE VIDEO: Kamerplantplagen: behandeling van bladluizen, wolluizen, schubben, trips, wittevlieg en spint

Denk je dat het debuggen van je kamerplanten strikt een zomerse taak is? Sorry dat ik het je moet vertellen, vriend, maar die meedogenloze plantenplagen zullen net zo goed in de winter kamperen in je kamerplantencollectie als tijdens de warmere maanden. Kamerplanten zijn in de winter bijzonder kwetsbaar voor ongedierte omdat ze zich in een rustfase bevinden waarin ze langzamer groeien en de nieuwe groei zwakker is dan normaal. Hier zijn enkele beproefde technieken voor het debuggen van planten, plus enkele suggesties om te voorkomen dat insecten uw kostbare kamerplantencollectie teisteren. Het debuggen van een paar enge beestjes van een kamerplant is beslist een stuk eenvoudiger dan het debuggen van zwermen van je hele kamerplantencollectie!

Schimmelmuggen zijn kleine vliegende insecten die veel voorkomen in kamerplanten en erg vervelend zijn om in de buurt te hebben. Hoewel ze onschadelijk zijn voor mensen, zijn ze destructief voor je planten en kunnen ze plaagproporties aannemen als ze niet worden aangepakt.

NC State Extension geen garantie voor de exacte tekst van de tekst. Engels is de voertaal van deze pagina. Voor zover er een conflict is tussen de Engelse tekst en de vertaling, is de Engelse controle van toepassing. Als u op de vertaallink klikt, wordt een gratis vertaalservice geactiveerd om de pagina naar het Spaans te converteren. Zoals bij elke internetvertaling is de conversie niet contextgevoelig en kan het zijn dat de tekst niet naar zijn oorspronkelijke betekenis wordt vertaald. NC State Extension garandeert niet de juistheid van de vertaalde tekst. Ze worden vaak gezien over het bodemoppervlak van kamerplanten, vooral degenen die te veel water hebben.

Van een vriend kreeg ik in december een grote tropische kamerplant. Daarbij kwamen hele kleine, donkere, vliegende insecten. Is er een niet-chemische oplossing die ik zou kunnen spuiten die deze kleine plagen zou kunnen elimineren? Ik geef mijn planten niet te veel water, dus ik weet niet waar ze vandaan komen.


Bekijk de video: NL Masterclass Luchtvochtigheid.. Kamerplanten. Planting Plants


Opmerkingen:

 1. Tale

  I do not agree with what is written in your first paragraph. Where did you get this information from?

 2. Spark

  Ik was erg geïnteresseerd in het materiaal. Wat is de bron? Ik zou ook over dit materiaal lezen

 3. Kevion

  Ik feliciteer, welke woorden ..., de bewonderenswaardige gedachteSchrijf een bericht


Vorige Artikel

Huis tuinplanten bij mij in de buurt

Volgende Artikel

Fruitbomen planten stardew