Tammy Martin landschapsontwerpWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tammy Martin landschapsontwerpafbeeldingen

05 februari 2016

Je kunt elk soort structuur gebruiken, eruit zien als een plantenhuis, haagmuur of zelfs een hek om een ​​soortgelijk ontwerp te creëren. Een hek rond het hele terras zou helpen om de ruimte te scheiden. De vorm kan zo eenvoudig of complex zijn als u wilt.

Een canvas of constructiemateriaal is duurder om te repareren, maar het kan een goedkopere optie zijn dan het vervangen van de hele buitenkamer. Dit ontwerp maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals steen of baksteen, waardoor het zeer gemakkelijk te repareren is. Het geeft het ontwerp ook een mediterrane, rustieke uitstraling.

Steentegels worden in vormen gesneden en met mortel op de betonplaat van het terras bevestigd. Ten slotte is de achterkant en zijkanten van het terras bedekt met compacte of grindgras, of grote stenen, om de regen en het puin op te vangen.

Hier zijn nog een paar creatieve terrasontwerpen die perfect zijn om te ontspannen en naar de zonsondergang te kijken met een glas wijn. Als je je afvraagt ​​hoe je stenen tegels installeert, bekijk dan onze gids hieronder.

2. Een huiselijk terras

Bron: www.xouroversea.com

Met alle natuursteen die in het ontwerp is gebruikt, voelt het terras aan als een warm en comfortabel huisje, niet alleen als een luxe buitenterras. De natuursteen in het terras komt tot uiting door de leistenen op de grotere stenen te plaatsen.

3. De naadloze look

Bron: www.butlerhomes.co.uk

Deze prachtige ruimte heeft een lange plank of trap die het hele gebied overspant. De verhoogde bloempotten worden op een stenen sokkel geplaatst en laten geen gaten achter.

4. Creatieve versiering

Bron: www.loredaintern.com

Het ontwerp is eenvoudig maar verbluffend. Een stenen loopbrug of platform overspant het terras en is versierd met eenvoudige, maar mooie bloempotten. De creatieve bloemen en de sierlijke fontein sieren de patio en creëren de perfecte ambiance.

5. Verspreide tuin

Bron: www.pinterest.com

Dit moderne terrasontwerp is ontworpen met ingebouwd meubilair om extra zitplaatsen mogelijk te maken. De stijl is minimalistisch en modern, maar heeft toch een rustieke uitstraling.

Als je op zoek bent naar een stijlvolle, unieke patio die past bij elke stijl van meubels die je altijd al hebt willen bouwen, dan zal deze je versteld doen staan. Het neemt het gewone en transformeert het in een indrukwekkend kunstwerk.

Het maakt niet uit of je een beginner of een ervaren doe-het-zelver bent. Deze doe-het-zelfgids laat je stap voor stap zien hoe je de tegel op je terrasvloer plaatst.

Deze DIY is gemaakt om het proces gemakkelijk te maken voor beginners. We hebben de stappen in eenvoudige bewoordingen uitgelegd, zodat zelfs een beginner het kan volgen en hetzelfde prachtige eindresultaat kan krijgen. Als je hebt besloten dit zelf te doen, zou deze doe-het-zelfgids je daarbij moeten helpen.

Beginnen met het reinigingsproces

Begin met het reinigen van uw tegelvloer. Verwijder eerst alle meubels en planten uit het gebied waar de tegel moet worden geïnstalleerd. Gebruik vervolgens een handdoek om al het vuil en puin van de tegels te vegen. Zorg ervoor dat het gebied vrij is van puin, vuil en roet. Gebruik daarna een reinigingsoplossing met azijn om het vuil en het vuil te verwijderen. Het wordt ook aanbevolen om vuil uit uw voeg te verwijderen en te schrobben om al het vuil dat zich daar heeft opgehoopt te verwijderen.

Stap voor stap handleiding

Stap 1. Pak je tegel

Je moet je tegel uit de doos halen en alle verpakkingen rond de tegel verwijderen.

Stap 2. Verplaats de tegel op zijn plaats

Leg de tegel op de vloer. Gebruik nu, voordat u de tegel op de vloer legt, een borstel om de openingen tussen de tegel, het tapijt of een andere vloer die zich op de tegels bevindt, schoon te maken. Hierdoor hecht de mortel zowel aan het oppervlak van de tegels als aan het oppervlak van uw vloer.

Stap 3. Meng de mortel

Neem de lijm en meng het tot een pasta. Zorg ervoor dat het niet is uitgedroogd en nat is. Je kunt het mixen in een blender of een keukenmachine.

Stap 4. Breng de mortel aan

Zodra de mortel klaar is, breng je deze aan op je tegel. Zorg ervoor dat u een opening laat tussen de tegel en de mortel. Breng de mortel rondom de tegel aan met een kwast, een spreider of door de mortel met de handen op het oppervlak aan te drukken. De opening tussen de tegel en de mortel kan zo klein zijn als een fractie van een inch.

Stap 5. Wacht tot de lijm droog is

De mortel moet in ongeveer 5 tot 15 minuten droog zijn. Het kan langer duren als u een spreider gebruikt of de mortel met een kwast uitstrijkt.

Stap 6. Maak de omgeving schoon

Zodra de mortel droog is, neemt u een bezem en verwijdert u alle overtollige mortel en puin.

Stap 7. Zorg voor de omgeving

Zorg ervoor dat het gebied vrij is van alle puin, planten, planten of andere voorwerpen die kunnen vallen.

Stap 8. Druk de steen op zijn plaats

Als alle mortel is opgedroogd, kan de tegel op de vloer worden gelegd. Nu is het tijd om je tegel te plaatsen. Als deze eenmaal op zijn plaats zit, drukt u op de tegel met een hamer of een zachte hand. Gebruik niet te veel kracht, omdat de tegel kan barsten. Dit kan op elk moment nadat u uw tegel heeft geplaatst.

Stap 9. Maak de omgeving schoon

Zodra de tegel op zijn plaats zit, verwijdert u alle mortel met een bezem. Maak de mortel die tussen de tegel is achtergebleven niet schoon.

Stap 10. Voeg een laag mortel toe

Zodra alle mortel is schoongemaakt, neemt u een spons of doek en brengt u een nieuwe laag mortel aan. Zorg ervoor dat u de mortel een stevige en dikke laag geeft.

Stap 11. Laat de tegel zetten

Wachten


Bekijk de video: Tammy Martin. BOYS OF NEW YORK. Melbourne Unplugged.


Opmerkingen:

 1. Chalmer

  Kijk me aan!

 2. Garg

  Gewillig accepteer ik. Naar mijn mening is het echt, ik zal deelnemen aan de discussie. Ik weet dat we samen tot een goed antwoord kunnen komen.

 3. Cha'tima

  Excuus daarvoor ik verstoord ... voor mij is deze situatie bekend. Het is mogelijk om te bespreken.

 4. Goltishakar

  Ik deel je mening helemaal. Het is een uitstekend idee. Het is klaar om u te ondersteunen.

 5. Tobyn

  Wat een gracieus antwoordSchrijf een bericht


Vorige Artikel

Wat is zachte rot van ui - Meer informatie over zachte rot in uien

Volgende Artikel

Hostatuin plus bloemen