Gids voor het planten van tuinen in Zuid-LouisianaWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Gids voor het planten van tuinen in Zuid-Louisiana

Sébastien Doucet, die de afdeling Plantenpathologie leidt aan de Louisiana State University in Baton Rouge, vertelt toekomstige tuinders hoe ze geschikte planten kunnen kiezen voor hun lokale klimatologische omstandigheden.

Edwin Wright in de publicatie van de Garden State Horticultural Society, "Wildflower Garden Planner."

Geschreven door Edward Krzyski en Chris Merrell

Een uitgebalanceerde, goed gekozen plantencollectie - of het nu gaat om vaste planten of eenjarige planten - kan elke tuin verfraaien. Hoewel sommige planten sterker zijn dan andere, zullen alle winterharde vaste planten een langdurige uitstraling geven zolang ze de juiste hoeveelheid zorg krijgen.

Vaste planten - spring op de lente

De winter, die alle tuiniers heeft doen haasten, heeft ook zijn eigen uitdagingen. Zelfs als u in de herfst plant, is het mogelijk dat sommige vaste planten hun groei in het eerste jaar pas hebben voltooid enkele dagen nadat de grond in het vroege voorjaar is ontdooid. Daarom adviseren plantenexperts om een ​​paar voorjaarsbloeiende vaste planten te selecteren om je tuin in het vroege seizoen op te fleuren, in ieder geval in de frontlinie.

"Bij de eerste nachtvorst moeten ze in de grond", zegt Edward Krzyski, hoogleraar sierteelt aan de Rutgers University. "Er is niet veel tijd om de eerstejaarsgroei te krijgen. Plant nu als je een vroege voorjaarsbloei wilt, maar onthoud dat ze in mei bloeien en niet in april."

Dat gezegd hebbende, wil je misschien niet alles tegelijk planten. Kies wat geschikt is voor uw gebied en laat de plant u vertellen of het een langetermijnperspectief is.

Traditioneel brengen de Fransen al hun tijd door met jagen en vissen, maar ze leggen ook prachtige tuinen aan met een combinatie van eetbare en decoratieve planten.

Inheemse planten en planten die worden gekweekt als onderdeel van hun cultuur (inheems en cultureel) kunnen ook belangrijk zijn in uw tuin, maar het kan moeilijk zijn om inheemse planten te vinden om te gebruiken, vooral als u in een sterk ontwikkeld gebied woont. De zaden van goed geplaatste soorten gaan vaak naar zaad en worden uit het landschap verwijderd. Zelfs goed onderhouden gazons worden verwijderd en vervangen door landschapsarchitectuur die is gecultiveerd met moderne technologie om de ophoping van inheemse zaadverspreidende wilde bloemen te voorkomen.

Een ideale tuin is er altijd een met een vleugje natuur, en dat betekent het selecteren van planten die inheems zijn in het gebied of al lang bestaan. De redacteuren van "The New Flora of North America" ​​hebben een gratis online gids gemaakt, "Ideas for Your Garden", die informatie bevat over een grote verscheidenheid aan inheemse planten. Klik op de link "De ideeën voor uw tuin" onder het menu "Native Plant Resources" van de website op de webpagina van de afdeling Plantenpathologie.

De beginfasen van het nieuwe jaar betekenen een nieuw begin, en dat is goed nieuws voor wie tuiniert. "Het is een prachtige tijd van het jaar, wanneer je begint te dromen over de toekomst", zegt Christopher Merrell, directeur van Horticulture voor het Garden State Greening Program. "Het is het perfecte moment om nieuwe dingen over je tuin te leren, maar het kan ook de tijd zijn dat je tuin in verval raakt, afhankelijk van hoe je de planten benadert."

Dus, ken je je groene duimen van je rode duimen? Welnu, wat zou er gebeuren als je in een herfsttuin de juiste planten in de grond zet en er in het vroege voorjaar weer aan denkt? Als je in de herfst een mengelmoes van inheemse planten hebt geplant, heb je misschien wat wilde bloemen die er dit voorjaar prachtig uitzien. Maar onthoud dat sommige in het najaar geplante vaste planten mogelijk ook klaar zijn voor de lenteaanplant.

Misschien kan een paar jaar van verwaarlozing je achterlaten met erg vermoeide planten en die planten kunnen natuurlijk wat aandacht krijgen tijdens je vakantie-evenementen. Je zult in de verleiding komen om ze wat extra aandacht te geven, maar trap niet in die val.

Een tuin betekent veel meer dan een rij rododendrons of een fantasievol tuinhuisje. Het is uw kans om de unieke en mooie dingen in uw tuin te laten zien. Wanneer heb je voor het laatst nagedacht over het planten van een paar van je favoriete planten? Veel planten zijn gewoon moeilijk te kweken in je eigen tuin. Misschien zijn ze niet geschikt voor uw omgeving of uw klimaat. "Plant What You Know" is een effectieve plantenlijst. Het zal u helpen uw favoriete planten te lokaliseren door u een hint te geven over waar ze te vinden zijn en in wat voor soort tuin.

Je hoeft geen plantendokter te zijn om uitstekende planten te kweken. Elke tuinier heeft een "plantendokter" nodig voor die planten in zijn tuin die de concurrentie niet aankunnen. De sleutel is om te weten wanneer een plant wat hulp van een professional nodig heeft.

Hij kan je waarschuwen voor het planten van een plant met weinig tot geen bloei in je tuin. Of misschien ken je een zomerbloeiende plant, maar weet je niet hoe je een zomertuin moet maken die die plant laat zien.

"Het grootste probleem met tuiniers is dat ze te voorzichtig en te gehaast zijn", zegt Patrick Heaney, uitvoerend directeur van de Garden Writers Association of America. "Ze hebben de neiging om de gemakkelijke weg te kiezen en een reeks excuses te vinden waarom hun tuin niet zo goed gaat."

Maar om het meeste uit uw tuin en bloemen te halen, moet u misschien iets weten over de groeicyclus van de bloemen in de lente- en zomerseizoenen. Als je deze basis eenmaal onder de knie hebt, zul je begrijpen waarom je tulpen in de herfst gewoon doodgaan. En je weet wat je eraan kunt doen.

Laat een tuin geen slachtoffer worden van zijn eigen schoonheid. Het zorgvuldig selecteren van planten om in uw tuin te combineren, kan zowel een bron van schoonheid als voldoening zijn. In sommige gevallen kan een goed gekozen combinatie van planten in een tuin zelfs nog mooier en indrukwekkender zijn dan een minder doordacht gekozen combinatie. Je wordt beloond met een tuin die meer is dan de som der delen.

De enige manier om planten voor uw tuin nauwkeurig te kiezen, is door ze in verschillende landschappen te zien groeien. Dan kun je "een tuin ruiken" de weg


Bekijk de video: Travel movie. Roadtrip oostkust Amerika


Opmerkingen:

 1. Charlie

  De crisis is niet in het bedrijfsleven, de crisis is in de hoofden. Zelfs Poetin erkende de economische crisis, hoewel hij deze niet eerder herkende, dus er is iets om over na te denken

 2. Ames

  Ik denk dat hij het mis heeft. Ik ben er zeker van. Laten we proberen dit te bespreken.

 3. Badawi

  Excuseer, ik heb nagedacht en een vraag verwijderd

 4. Clancy

  Een heel grappige mening

 5. Nanris

  Waar voor mij de adel?

 6. Aglaeca

  Ik vind dit een geweldig idee. Volledig met haar eens.

 7. Morgan Tud

  Ja!Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Wat is zachte rot van ui - Meer informatie over zachte rot in uien

Volgende Artikel

Hostatuin plus bloemen