Betere landschapsverlichting voor huizen en tuinenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Welke kleurtemperatuur is het beste voor landschapsverlichting? Dus, hoe weet je wat het betekent als een lamp K zegt? Een brandende kaars is bijvoorbeeld dicht bij K. Hogere Kelvin-temperaturen voelen daarentegen koeler aan. Alles wat k of hoger is, wordt over het algemeen als een koelere witte kleur beschouwd. Fabrikanten verschillen soms in de manier waarop ze de titels labelen en definiëren voor verschillende kleurtemperaturen.

Inhoud:
 • Landschapsverlichting
 • Better Homes and Gardens 8 PC Frayser QuickFit LED-padverlichtingsset
 • Ideeën voor buitenverlichting: 52 manieren om in het donker een gezellige gloed in je tuin te creëren
 • Lichtslingers tuin
 • Geweldige manieren om uw buitenomgeving vandaag te verbeteren - een "How-To" landschapsverlichting
 • Alles over landschapsverlichting
 • Intertek verlichtingstransformator
BEKIJK GERELATEERDE VIDEO: Betere huizen en tuinen bij Walmart QuickFIT Lighting

Landschapsverlichting

Door Jennifer Ebert gepubliceerd op 1 april Voorbij zijn de dagen dat de laatste stralen van de avondzon het signaal waren dat we ons snel naar binnen moesten terugtrekken terwijl de tuin in duisternis afdaalde.

Tegenwoordig zijn er legio tuinideeën met slimme verlichtingsopties waarmee we een voorheen onheilspellende zwarte ruimte kunnen transformeren in een magisch landschap, compleet met kleur, balken en een verscheidenheid aan effecten, terwijl we ook veilige doorgang bieden naar beneden en door paden . Wanneer onze zomers veel te kort lijken, verlengt verlichting de tijd die we buiten kunnen doorbrengen op die kostbare warme dagen. Een geschikt schema kan alles omvatten, van goed geplaatste lantaarns met flikkerend kaarslicht tot een ultramodern digitaal systeem dat wordt bestuurd door uw mobiele telefoon.

Er is iets voor elk budget en elk idee voor de achtertuin, of het nu een kleine stedelijke binnenplaats is of een groot landhuis. Geen ruimte is te klein om te verlichten. Zelfs een bloembak kan een nachtelijke make-over krijgen met een kleine schijnwerper of buitenverlichting die door de beplanting is geweven.

Als het gaat om buitenverlichting, zegt James Bassant, mede-oprichter en designdirecteur bij Astro, dat kwaliteit en slimme plaatsing veel belangrijker zijn dan kwantiteit. Een meer doordacht gebruik van verlichting voor een specifiek kenmerk kan een veel grotere impact hebben. Of u nu de route van een pad kiest, een zachte lichtstraal over een oppervlak of een object in de verte om de aandacht te trekken, het kan verrassend zijn hoe weinig licht u nodig heeft om een ​​verfijnde look te creëren.

Op de vraag over het creëren van verschillende lichtzones buitenshuis, vertelde ontwerper Charlotte Rowe ons dat deze niet op dezelfde manier werken als bij binnenverlichting. Als er zones of aparte ruimtes in een tuin of achtertuin zijn, kunnen we ze misschien als zodanig behandelen, maar dat is moeilijk, omdat er licht door de ruimte lekt.

Beter is om te kijken hoe bepaalde tuinelementen verlicht kunnen worden. Door bijvoorbeeld bomen te verlichten of de stammen te verlichten - meer daarover hieronder - en onderkant van een boomkruin, creëer je een afgebakende en gedefinieerde ruimte in de tuin.

Sally Storey, lichtontwerper van John Cullen, raadt u aan om te beginnen met het bekijken van kenmerken direct buiten uw huis, zoals een plant, muren en de bestrating of het terras.

LED-spots die in een terras of bestrating worden geplaatst, creëren een sterreneffect, terwijl het definiëren van de omtrek van een terras ook helpt ongelukken te voorkomen, vooral op verhoogde terrassen. Een kleine schijnwerper in een plantenpot of tussen een boom zal ook een centraal punt zijn, of, in een modern schema, probeer een verlichte container, zoals een op batterijen werkende LED-verlichte plantenpot. Door je te concentreren op de tuin zelf, kun je verlichting gebruiken om bomen te dramatiseren, sculpturen te accentueren en fonteinen om te zetten in dynamische sprankelende elementen.

Uplighting wordt vaak gebruikt om bijzondere elementen, zoals een sculptuur of boom, te verlichten. De straal van een enkele schijnwerper, geplaatst aan de onderkant van de structuur, is gericht op het object, waardoor het afsteekt tegen de duisternis. Downlighting produceert een soortgelijk effect, maar de schijnwerper wordt hoog geplaatst en de bundel naar beneden gericht. Wanneer het in een boom wordt gebruikt, creëert het een gevlekt effect dat lijkt op maanlicht. Door een functie in tegenlicht te belichten, wordt deze in silhouet gegooid en, in combinatie met deze andere technieken, draagt ​​het bij aan een theatraal 3D-effect.

Reflecterende zwembadideeën, moderne watervallen en kenmerkende fonteinen worden allemaal versterkt wanneer ze 's avonds worden verlicht. Onderwaterlampen kunnen halogeen, LED of glasvezel zijn, maar ze moeten worden omhuld in waterdichte armaturen met IP-classificatie. Licht krijgt beweging doordat de waterstroom 's nachts dansende schaduwen weerkaatst. Cortenstaal kan een verbluffende keuze zijn, omdat het een warme gloed creëert die van het oppervlak weerkaatst. Je kunt ook zwembaden verlichten en een kleurplaat in de nachttuin introduceren, maar vermijd onderwaterverlichting in beplante vijvers, omdat ze onkruid en wortels zullen benadrukken.

Richt in plaats daarvan een licht op marginale beplanting of een sculptuur naast de vijver, die dan in het water wordt gespiegeld en dramatische reflecties produceert. De bekroonde beeldhouwer David Harber legt uit dat bij het verlichten van een sculptuur het belangrijk is om de subtiliteiten van oppervlak en textuur te respecteren.

Als iets krachtig in het licht wordt geduwd, kunnen alle nuances van het stuk worden vernietigd en ongepast geplaatste verlichting kan schaduwen creëren en gebieden markeren die de persoonlijkheid van de sculptuur volledig veranderen. David raadt aan om 10 minuten met een zaklamp door te brengen, die zal verhelderen in termen van wat kan worden bereikt, en zegt dat vaker wel dan niet meer is. Breng kleur in een donkere tuin met behulp van lichtslingers voor buiten, zoals kleurrijke lantaarns.

Rijg ze door een boom of over een pergola om een ​​tuinfeestsfeer te creëren. Of installeer LED's, die verkrijgbaar zijn in een ruime keuze aan tinten en die kunnen worden geprogrammeerd om kleurveranderende sequenties te creëren. De beste effecten worden bereikt wanneer gekleurd licht met mate wordt gebruikt of om een ​​eigentijds ontwerp te versterken. In meer traditionele omgevingen stelt Nigel Parsons van Hallam Garden Design voor om zachte witte lichten te gebruiken en deze te concentreren op geverfde muren of planten, in plaats van de lichtbron zelf te gebruiken om kleur te injecteren.

Deze ingang door een dikke laurierhaag wordt omlijst door grote, verlichte jute sterren, terwijl het pad en de poort worden verlicht door koorden van kerstverlichting die een sfeer van fantasie en intriges creëren. Decoratieve kandelaars en olielampen werpen een zacht, romantisch licht en zijn ideaal voor incidenteel gebruik op een terras of in een kleine tuin - probeer Indian Garden Company, Nordic House en Rowen and Wren.

Tafellampen die een stijlvol interieurontwerp weerspiegelen, zijn nu ook beschikbaar voor tuinen. Kijk eens bij Kichler voor trendy lampen om een ​​buitenwoonkamer aan te kleden.

Parasollampen zijn een andere optie, als geïntegreerde eenheden of als lampen die aan de bovenkant van een parasolpaal worden geklemd. Luke Thomas, design director bij John Cullen Lighting, adviseert dat om diepte in een schema te creëren, beslissen wat je in het donker achterlaat, net zo belangrijk is als het nemen van een beslissing over wat verlicht is. Als we alle aspecten van een functie zouden verlichten, bijvoorbeeld een vormsnoei, zou de look plat vallen, maar door slechts één kant te verlichten, ontstaat er een opvallend contrast. Slimme verlichtingsideeën voor de veranda kunnen worden gebruikt om de veiligheid van uw veranda te vergroten door trappen en paden te verlichten, evenals gebieden rond het huis om zowel gasten te verwelkomen als indringers af te schrikken.

Overweeg om aan weerszijden van de opstaptreden LED's te plaatsen om de treden te verlichten, en lichtpaden met kleine spots of bolders, die ook kunnen bijdragen aan uw tuinontwerp door ook als verlichte sculpturen te fungeren. Als u op zoek bent naar tuinverlichting om een ​​ingang te verlichten, kunt u spots of lampen kiezen die zijn uitgerust met een PIR-bewegingssensor die aangaat als mensen of auto's naderen. Pas de sensor aan om ervoor te zorgen dat de lichten alleen aangaan als mensen uw eigendom betreden en niet wanneer ze gewoon langslopen.

Een tuin- of lichtontwerper maakt een plan op maat van uw specifieke tuin en behoeften, en houdt ook rekening met kosten, veiligheid en beveiliging. Joseph Best of The Light Garden geeft uitleg over de service die hij levert. We maken vervolgens een op maat gemaakt schema met kosten en komen vaak terug voor een nachtbezoek om verschillende lichteffecten in het donker te demonstreren om klanten te laten zien hoe ze eruit zullen zien. U kunt een ontwerper vinden via de Society of Garden Designers of u kunt mondeling advies vragen.

Houd bij het kiezen van buitenlampen rekening met de algehele uitstraling en uw praktische behoeften. Heeft u af en toe verlichting nodig om een ​​zit- of eethoek te verlichten, of bent u op zoek naar een nachtlandschap in de tuin met een even grote impact als het uitzicht overdag? Als alternatief kunt u eenvoudig trappen en paden door de tuin verlichten, of veiligheidsverlichting om uw eigendom te beschermen. Kijk ook naar verschillende ontwerpeffecten en selecteer elementen, zoals bomen en fonteinen, die kunnen worden verbeterd met verlichting.

Houd bij het afwegen van uw opties rekening met eventuele kosten voor buitenverlichting, inclusief de installatie van een buitenstroomvoorziening door een gekwalificeerde elektricien - een basisvereiste voor de meeste verlichtingsschema's.

De bedrijfskosten mogen de verlichting niet in de weg staan. LED's Light Emitting Diodes en glasvezel zijn zeer energiezuinig, terwijl units op zonne-energie niets kosten. Een goed schema werkt in harmonie met uw landschap en creëert lichtlagen en brandpunten. Het is niet nodig om te concurreren met Blackpool Illuminations, die bijdragen aan lichtvervuiling, nadelige gevolgen voor dieren in het wild en het maskeren van sterren.

Na een aantal jaren in de interieurindustrie te hebben gewerkt, verspreid over vele publicaties, scherpt ze nu haar digitale vaardigheden aan op de 'beste interieurwebsite' ter wereld.

Jennifer is veelzijdig en heeft gewerkt in PR en marketing, en af ​​en toe wat geliefhebberd in de sociale media, commerciële en e-commerce ruimte. In de loop der jaren heeft ze over elk gebied van het huis geschreven, van het samenstellen van designhuizen van enkele van de beste interieurontwerpers ter wereld tot het zoeken naar huizen van beroemdheden, het beoordelen van apparaten en zelfs een paar vreemde nieuwsberichten. Als versiering van behang, meubels en woonaccessoires, klimmen trellispatronen deze maand snel de trendsladder. Voeg kleur en interesse toe met de beste bomen voor een kleine tuin - van opvallende soorten voor potten tot groenblijvende schoonheden.

Country is onderdeel van Future plc, een internationale mediagroep en toonaangevende digitale uitgeverij. Bezoek onze corporate site. Alle rechten voorbehouden. Bedrijfsregistratienummer Engeland en Wales Land De kunst van het leven op het platteland. Selecteer uw regio. Meld u aan voor onze nieuwsbrief Nieuwsbrief. Op zoek naar ideeën voor buitenverlichting om uw buitenruimte te laten stralen? Jennifer Ebert. Nuttige links Advies Hoe ontwerp je een keuken Hoe ontwerp je een badkamer Hoe ontwerp je een terras Interieurontwerp: advies en tips Hoe maak je een wasmachine schoon.


Better Homes and Gardens 8 PC Frayser QuickFit LED-padverlichtingsset

Betere huizen en tuinen quickfit 35 watt laagspanningstransformator. Als leed? Het is beter. Het levert tot 45 watt aan vermogen en bevat een timer om de schemering tot zonsopgang, vier uur, zes uur of acht looptijden te kiezen.

Wil je een beetje landschapsverlichting doen? Probeer touwlampen, minilampen of netlampen om je huis echt te verlichten.

Ideeën voor buitenverlichting: 52 manieren om in het donker een gezellige gloed in je tuin te creëren

Zoek producten:. Lichtslingers tuin. Onze C7 lichtsnarensets zijn voor het buiten decoreren van bomen, struiken, daklijnen, huizen, looppaden, terrassen en meer voor Kerstmis of elk ander evenement. Om u op weg te helpen, kunt u bij uw plaatselijke Bunnings langsgaan en het volledige assortiment buitenverlichting van Lytworx bekijken. Verbind tot 10 lichtslingersets end-to … Het 27ft-model is ook te koop bij The Solar Powered LED String Lights van Pure Garden zijn ideaal voor het verlichten van uw tuin, terras, veranda, poort, balkon, gazon, struiken of bomen. Deze set LED-snaarverlichting voor buiten is ontworpen om het hele jaar door elementen te weerstaan ​​met een stevig snoer en weerbestendige stopcontacten. Artikelnummer Lichtslingers zijn onze eerste keuze voor buitenverlichting! Als je op zoek bent naar een magische twinkeling in je achtertuin, dan zijn lichtslingers voor buiten zo gemakkelijk te stylen.

Lichtslingers tuin

Een kleine buitenruimte inrichten is nooit gemakkelijk, maar het is niet onmogelijk. Zelfs als je niet het geluk hebt om Versailles naar huis te bellen, kun je je kleine stukje groen er nog steeds prachtig uit laten zien. Met een dosis creativiteit en een paar slimme meubelkeuzes, kan je bescheiden tuin in een mum van tijd perfect zijn, dankzij deze briljante ruimtebesparende ontwerpideeën voor buitenideeën. Weet je niet waar je moet beginnen?

Groene noodlijdende metalen lantaarn.

Geweldige manieren om uw buitenomgeving vandaag te verbeteren - een "How-To" landschapsverlichting

Verlicht uw tuin met stijl voor entertainment, ontspanning, schoonheid, veiligheid en veiligheid. Gebruik deze ideeën voor buitenverlichting om de architectuur van uw huis te accentueren, ruimtes te verlichten en de aantrekkingskracht van stoepranden te vergroten. Of u nu een loopbrug, een landschap, een terras of een hele tuin verlicht, begin met het vinden van antwoorden op uw vragen en slimme strategieën voor het plannen van buitenverlichting, zoals na te gaan hoe uw buitenverlichting er van buiten en van binnen uitziet . Meest recente schijnwerpers boven de garagedeur van een huis in de voorsteden. De 9 beste buitenschijnwerpers voor achtertuinen, opritten en overal daartussen Houd de buitenkant van uw huis goed verlicht en beschermd met deze hoogwaardige schijnwerpers van Amazon.

Alles over landschapsverlichting

Zie hoe professionals buitenverlichting gebruiken om landschapsontwerp en prachtige exterieurs te benadrukken. Pinterest Facebook Twitter E-mail. Door: Karin Beuerlein. Opvallend licht Doordachte landschapsverlichting is een lust voor het oog. Op deze loopbrug hebben de offsetlichten een aanzienlijke afstand tussen hen, waardoor het oog op natuurlijke wijze over het pad wordt geleid. Sommige bevinden zich volledig in het tuinbed, andere werpen licht op het pad. Houd er rekening mee dat er 's nachts ook een behoorlijke hoeveelheid natuurlijk maanlicht zal zijn om u te helpen.

Ze zijn gekreukeld in glazen koepels en creëren een omgevingslicht, zijn veel veiliger en goed, ze zien er gewoon zo schattig uit. led-sprookjes. Foto via all-audio.pro Hoe te gebruiken.

Intertek verlichtingstransformator

Bekijk meer ideeën over betere huizen en tuinen, betere huizen, Walmart. Zwart dik handvat, gemakkelijk aan de boom te hangen of in de hand te nemen. Vier transparante glazen, stevig vast in de gleuf.

GERELATEERDE VIDEO: BHu0026G Willow Tree Lights - 200-Count LED - KimTownselYouTube

Betere huizen en tuinen Verlichtingsgids is nu beschikbaar. Dit nummer bevat een beetje voor iedereen met een focus op moderne en overgangsverlichtingsarmaturen. Strakke lijnen en unieke verlichting domineren dit jaar de keuzes van de redactie. Bekijk dit jaar slimme verlichtingstips en manieren om je huis te integreren. Bedrijven zoals Modern Forms en Legrand staan ​​hoog in het vaandel in domotica en blijven een van onze bestsellers bij Brand Lighting. Bekijk alle kroonluchters, hangers, rails en inbouwverlichtingsopties die de ALA en Better Homes and Gardens dit jaar met de hand voor u hebben geselecteerd.

Het verbetert de veiligheid van je huis en kan zelfs een feestje opvrolijken. Slimme buitenverlichting tilt het naar een hoger niveau door automatisering, afstandsbediening en andere gemaksfuncties toe te voegen.

Zoek producten:. Garageverlichting op zonne-energie. Elk zonnestelsel is uniek en moet worden afgestemd op uw behoeften en geografische locatie. Winkel voor thuis. Plaats uw Bionic Spot Light op een plaats waar het zonnepaneel de zon kan opnemen, het zonnepaneel verzamelt vervolgens de zonne-energie en laadt deze op. Ervaar off-grid stroom als nooit tevoren.

Deze ideeën voor buitenverlichting zijn precies wat je nodig hebt om die allerbelangrijkste gloed in de schemering toe te voegen. Het is niet iets om over het hoofd te zien, want met de juiste verlichting kun je je achtertuin echt transformeren. Experimenteer met verschillende stijlen voor verschillende ruimtes: denk bijvoorbeeld aan spots op trappen, uplighting op bomen of gezellige lantaarns rond zitplaatsen buiten. Kies de juiste verlichting en u kunt snel een terrasruimte interessanter maken, belangrijke kenmerken zoals uw favoriete planten benadrukken, de aandacht vestigen op een pergola in de tuin die is ingericht om buiten te dineren, of zelfs warmte creëren in een schaduwrijke hoek.Opmerkingen:

 1. Makin

  Natuurlijk. Het was ook bij mij. Laten we deze kwestie bespreken. Hier of op PM.

 2. Vudotilar

  Ik bedoel, je staat de fout toe. Ik bied aan om het te bespreken.

 3. Kagahn

  Misschien had je het mis?

 4. Hid

  Plausibel.

 5. Aashish

  Bravo, uitstekende communicatie

 6. Shakakus

  lees - vond het leuk

 7. Eadweard

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PB.

 8. Ogelsvie

  We raden u ten zeerste aan een site te bezoeken met veel informatie over het onderwerp waarin u geïnteresseerd bent.Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Huis tuinplanten bij mij in de buurt

Volgende Artikel

Fruitbomen planten stardew